Vahvalla ammattitaidolla ja pitkäaikaisella kokemuksella

Ratkaisukeskeistä terapiaa
Ratkaisukeskeistä työnohjausta
Farmasia lääkekonsultaatiota

Tukea työhön ja vapaa-aikaan tarvittavien voimavarojen uudelleen arvioimiseksi ja suuntaamiseksi

Ratkaisukeskeinen terapia

Yksilöllistä

Ratkaisukeskeinen terapia auttaa sinua selventämään mielessä pyöriviä ajatuksia, ongelmia, pettymyksiä ja kokemuksia. Se sopii niin kevyempiin, kuin vaikeisiinkin ongelmiin.

Eri tilanteisiin

Terapiaan tulo ei edellytä mielenterveysongelmaa. Terapiassa voi tutustua ja kehittää itseään, sekä jakaa huoliaan ja keskustella elämäntilanteestaan. Terapiaan kannattaa tulla, kun haluaa ja tarvitsee ulkopuolisen, ammattilaisen apua.

Tulevaisuuteen tähtävää

Terapiassa asioiden käsittelyn pääpaino kohdistuu nykyhetkeen sekä tulevaisuuteen. Tarkoituksena on käydä kiinni niihin ongelmallisiin asioihin, joiden kanssa tällä hetkellä painit ja kehittää avuksesi uusia ratkaisukeinoja.

Luottamuksellista

Kaikki keskustelut ja kirjaukset ovat luottamuksellisia ja terapeuttia sitoo laissa säädetty vaitiolovelvollisuus. Terapiakäynneistä ei tehdä kirjauksia julkisen tai yksityisen terveydenhuollon potilas-/ tai asiakastietorekistereihin.

Ratkaisukeskeinen työnohjaus​

Vuorovaikutteista

Toimimme asiakkaan kanssa yhdessä määritettyjen tavoitteiden pohjalta.

Skaalautuvaa

Työnohjausta yksilöstä ja yksittäisestä tiimistä koko organisaation poikkileikkaavaan tarkasteluun. Työkalu myös kriisitilanteisiin.

Ammatillista

Työnohjaajamme ovat koulutettuja ja toimivat luottamuksellisesti salassapitovelvollisuudella.

Mitattavaa

Projektille määritetään mittarit joiden avulla oppimisprosessin vaikutuksia seurataan.

Mutta mitä ratkaisukeskeinen työnohjaus on?

Asiakkaiden kokemuksia

Aloitimme ratkaisukeskeisen työnohjauspilotin Helsingin Itäkeskuksen apteekissa tilanteessa jossa vaihdoimme apteekin tietojärjestelmän. Työnohjaus tuki erinomaisesti koko työyhteisöä isossa muutosvaiheessa, joka kosketti kaikkia apteekissa työskenteleviä. Jatkoimme onnistuneen pilotin myötä työnohjausta koko apteekkihenkilökunnalle ja käytämme sitä edelleen. Työilmapiiri on parantunut. Suosittelen mielelläni Provisonia yhteistyökumppaniksi apteekin kehittämistoiminnassa.
Markku Ylinen
apteekkari
Jouni Anttila haastaa itseohjautuvaan oppimiseen ja siitä syntyvään iloon. Ratkaisukeskeisessä työnohjauksessa Jouni ei anna mennä siitä, mistä aita on matalin. Hän haastaa älyllisellä tavalla ihmistä muuttumaan.. Jounin taito nostaa myönteistä ilmapiiriä on vertaansa vailla. Olen erittäin tyytyväinen työnohjauksen sisältöön, sen suunnitteluun ja toteutukseen. Pidän Jounin tavasta kouluttaa, avata asioita ja löytää uusia näkökulmia haastaviinkin tilanteisiin.
Tarja Träskelin
Jouni saa minut kääntämään kivet ympäri, joiden alle timantit ovat hautautuneet. Terapeuttina hänen tyyliinsä kuuluu vahvistaa omaehtoista vastuunottoa, silti syyllistämättä. Ymmärrän nyt paremmin reaktioitani eri tilanteissa.
Kristian
Kristian
asiakas